THEATERCAF√Č, EVENEMENTEN & ZAALHUUR

Café РLivemuziek РStand Up РDinershow- Trouwfeesten РKoffietafel  РSeminars РFestivals

Boutique Theater

In het Theatercafé is alle ruimte om na de film of het diner de avond mooi af te sluiten met regelmatig live optredens van lokale, nationale en internationale artiesten.

Zaalverhuur

Het Theatercafé is uitermate geschikt voor meerdere verhuur doeleinden. Trouw, rouw, verjaardagsfeesten, jubilarissen, presentaties, congressen, symposia etc.

Door de flexibel verplaatsbare geluidsdichte wand kan de Koning naargelang de behoefte, tot 400 gasten ontvangen. Dit kan ook in combinatie met de bovenliggende 3 cinemazalen, van respectievelijk 49-67-134 stoelen, waar alle voorzieningen zijn voor presentaties en vertoningen met beeld en geluid.

Onze keuken kan desgewenst een culinaire aanvulling geven op het event, bijeenkomst of feest. Informeer naar de vele mogelijkheden die de Koning te bieden heeft. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag alle wensen en vragen, zodat we mee kunnen denken om een vrijblijvende en passende offerte te maken.

 

 

De Koning werkt samen met Stichting Cinelive Scheldemond

Samen vergroten we het aanbod van culturele en educatieve activiteiten in de regio, met bijzondere aandacht voor doelgroepen die nu nog onderbelicht zijn.

Zo zullen er ook veel van deze evenementen gehost worden in het Theatercafé, denk daarbij aan een literair café, concerten, kleinkunstvoorstellingen, exposities, gaming, studiedagen, seminars, lezingen en colleges.