Heerlijke verse gerechten met verrassende smaken en oprechte gastvrijheid.

Kom bij de Koning van Engeland culinair genieten van bijzondere gerechten, bereid door onze chef-kok Thijs Joziasse en zijn internationale team. Maandelijks wisselende menu’s, uitsluitend vers bereid en geserveerd vanuit de open keuken.

Je kunt bij de Brasserie terecht voor een lunch, snel of uitgebreid diner. Deze zijn uiteraard allen te combineren met een filmbezoek of Live-optreden in het Theatercafé. Dus plan je culinaire momentje bij de Koning en reserveer om zeker te zijn van een plaatsje.

Voel je thuis in de gezellige Brasserie van de Koning van Engeland

Wil jij met je vrienden gezellig komen borrelen, dan ben je bij ons aan Ă©Ă©n van onze twee barren op de juiste plek. Kom genieten van bijzondere wijnen, speciale bieren en andere heerlijke drankjes die met zorg zijn gekozen.

Bij de Koning wordt er aan iedereen gedacht.

In ieder menu  zitten  meerdere vegetarische gerechten, maar ook de vis- en vleesliefhebber kan hier Bourgondisch genieten. Met een seizoenskaart die elke maand wisselt en daarnaast een kaart vol klassiekers die voor langere periode gekozen kunnen worden.

Foodbar met zicht op de open keuken.

Midden in de Brasserie staat een prachtige bar waar je geniet van het overzicht over de hele zaak. Wil je op de vingers van de koks kijken of liever het gesprek aangaan met ons bar personeel, het kan allebei.