GEGEVENS

Koning van Engeland zal de door jou verstrekte gegevens altijd volgens de privacywetgeving behandelen. Wij zullen in geen geval gegevens aan derden verstrekken zonder jouw expliciete toestemming.


BETALING

Kaarten kun je alleen online betalen en via iDEAL of Bancontact. Het is onder omstandigheden ook mogelijk om de kaarten ter plekke aan de kassa te kopen. Wel enkel pinnen.


RETOURneren

Online aangeschafte kaarten kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd. Controleer je bestelling altijd goed voordat je afrekent. Wij geven geen vergoeding of restitutie.


ANNULERING

Indien de voorstelling is verplaatst of wordt geannuleerd, heb je uiteraard recht op restitutie. Je kunt kiezen uit teruggave van het aankoopbedrag of een tegoed voor een volgend bezoek aan Koning van Engeland.


Filmclub

Als filmclublid moet je op verzoek van een medewerker van Koning van Engeland altijd je persoonlijke code kunnen laten zien. Bij vermoeden van misbruik zullen de gegevens van het filmclublid worden doorgegeven en kunnen we je de toegang ontzeggen. 


CADEAUBONNEN

Je kunt ook Koning van Engeland cadeaubonnen kopen. De waarde bepaal je zelf. De bonnen zijn voor zowel voor filmkaartjes als aan de bar geldig. Het volledige bedrag moet wel worden opgemaakt op dezelfde dag. Er kan geen wisselgeld voor worden teruggegeven.


KIJKWIJZER

Wij zijn wettelijk verplicht ons te houden aan de kijkwijzer. Bij leeftijdskeuring 16 mogen wij geen kinderen jonger dan 16 jaar binnenlaten. Ook niet onder begeleiding van een volwassenen. Bij twijfel over de leeftijd, mogen wij om legitimatie vragen. Kan of wil je die niet overleggen, dan zullen wij je geen toegang verlenen. Bij de leeftijdskeuringen 6, 9 en 12 mogen wij kinderen die jonger zijn dan de leeftijdsgrens enkel onder begeleiding van een volwassenen toelaten.


Horeca

Koning van Engeland schenkt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Voor 18+ publiek schenken we bewust. Drankjes en etenswaren, die aan onze bar zijn gekocht, mogen mee de filmzaal in. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drankjes en etenswaren mee de zaal in te nemen. Wanneer we dat toch constateren nemen we die drankjes en etenswaren in en krijg je deze bij het weg gaan weer terug.


Drugs

Het is niet toegestaan soft- en harddrugs te gebruiken in ons gebouw.

Maart 2019