Exclusief voor filmclubleden

Plaats te reserveren met je persoonlijke code, die je hebt ontvangen bij aankoop van je lidmaatschap.
Nog geen lid?
Klik op deze link

sorry we missed you

 

RegiE
Ken Loach

Land
Verenigd Koninkrijk

Lengte
100 minuten

Taal
engels

Ondertitels
Nederlands


Wederom is het onze programmeur Perry Mulder gelukt om een exclusieve premièrefilm naar Hulst te halen. Zes weken voor de Nederlandse bioscoop release vertonen we de nieuwe en laatste film van Ken Loach.

Ricky en Abby wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon en 11-jarige dochter in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

SORRY WE MISSED YOU is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama THE WIND THAT SHAKES THE BARLEY en in 2016 voor het door publiek omarmde I, DANIEL BLAKE. SORRY WE MISSED YOU werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

Wil je deze film zien? Wordt dan nu lid van Filmclub Hulst. KLIK HIER

► naar alle films

Trailer