Dé bioscoop in Hulst • Film € 10 - € 7,50 t/m 12 jaar
 

Welcome back 2 the future

Na 12 jaar is de Koning van Engeland terug in Hulst met een tijdelijke bioscoop in de Steenstraat. In 2020 neemt hij weer plaats op zijn troon aan de Houtmarkt. Volg ons en ontdek de wilde toekomstplannen van de Koning!

 
 
licht_zwart.png
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG_9881.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG_9886.jpeg
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG_9898.jpg
 

The King is back

De Koning gaat zich tijdens de komende maanden al warmdraaien voor het grotere werk. In het prachtige statige pand in de Steenstraat in Hulst, is een knusse en intieme bioscoopzaal met 50 vuurrode stoelen uit de voormalige Koning van Engeland gecreëerd. Hier gaan we de komende tijd een breed palet aan films voor je draaien. Premières, animatie, arthouse films, Vlaams-Nederlandse producties, blockbusters en evergreens. Kom al voorproeven en heerlijk genieten van een film en een drankje.

 
pale_pink.png
 

Lang leve de koning

Heb jij ook nog goede herinneringen aan een gezellig filmpje pakken bij de Koning van Engeland? De bioscoop was een begrip in de regio. Nu, na meer dan 12 jaar dat de deuren gesloten bleven, is de Koning weer terug in Hulst en kan hij, na de zomer 2020, voor het grote publiek weer open. Er komt meer dan een bioscoop alleen. Het wordt een ‘entertainment’ centrum voor jong en oud. Een herboren koning, waar nostalgie en vernieuwing samen komen in een gezellige boetiekachtige sfeer. Een middag of avondje uit, met film, maar ook theater, bowling, life music, optredens, clubbing, cultuur, eten, drinken en verrassend veel meer.

 
gold.png