PREMIèRE BACK TO BLACK MET LIVE OPTREDEN CELEBRATING AMY

Bekijk trailer Première Back to Black met Live optreden Celebrating Amy

Credits

TaalOnbekend
OndertitelingOnbekend
SpeeltijdOnbekend

Storyline

Première Back to Black met Live optreden Celebrating Amy

18 april organiseren we een unieke Première van de film 'Back to Black' met tot slot een Live optreden Celebrating Amy, met zangeres Denise van Dorst mogen zij zich dé Amy Winehouse Tribute band van Nederland noemen, mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en CineLive Scheldemond.

Programma
19:30 inloop rode loper Bierkaai met bubbels (ingang trap aan vismarkt)
20:00 start Film: Back to Black
22:00
celebrating Amy - met bites (Theatercafé) 

Celebrating Amy - Amy Winehouse tribute
Door deelname aan SBS6 The Tribute - Battle of the Bands liet Celebrating Amy zien waarom de band rond zangeres Denise van Dorst zich dé Amy Winehouse Tribute van Nederland mag noemen.

Biografie
Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tribute show over het leven van deze legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze tribute show.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is maar ook intens en emotioneel kan zijn in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

De Film
Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde

Tickets: 25 euro

Vanaf 19 april draait Back to Black ook de gehele week in het reguliere programma, bekijk hier de tijden: https://www.koningvanengeland.com/films/back-to-black/

Première Back to Black met Live optreden Celebrating Amy